Over ons

We zijn een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in de brede zin: we behandelen honden, katten, konijnen, fretten, cavia’s, vogels enzovoort. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de meer gevorderde diagnostiek, behandelingen en operaties.

Kortom voor bijvoorbeeld echografie en röntgendiagnostiek, vele operaties onder veilige narcose en met state-of-the-art bewaking, bloedonderzoeken en vele andere onderzoeken bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Wilt u hier wat meer over weten lees dan verder op onze
    wat doen we” pagina.
  • Kijk ook op de “nieuwspagina” voor onze laatste informatie.

Wij werken geheel op afspraak. Dit is voor mens en dier prettig vanwege de kortere wachttijden. Bovendien kunnen wij, omdat we u en uw huisdier verwachten, alvast de benodigde apparatuur klaarzetten waarmee wij beter op uw komst voorbereid zijn. Onze openingstijden en andere informatie vind u hieronder.

Wat onze cliënten van ons vinden

Lees al onze Google reviews
Schrijf zelf een Google review

Openingstijden balie Bilderdijkstraat 16

Maandag t/m woensdag:
09:00 – 19:00 uur
Donderdag en vrijdag:
09:00 – 17.30 uur
Lunchpauze:
12.30 – 13.00 uur

Onze assistentes aan de balie staan voor u klaar voor het maken van afspraken, informatie over uw dier, verkoop van en advies over vlooienmiddelen, wormkuren, (dieet)voer en medicijnen.

Consulten bij een dierenarts zijn altijd op afspraak. Afspraken kunt u telefonisch of aan de balie maken.U kunt bij ons pinnen of contant betalen. U betaalt bij ons direct na de behandeling.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.
Klik HIER voor spoedgevallen.

Inschrijven

U kunt zich bij onze praktijk inschrijven via het inschrijfformulier

Vanzelfsprekend kunnen onze assistentes u ook telefonisch of bij het eerste bezoek inschrijven.

Wij vinden het prettig als u bij het eerste bezoek het dierenpaspoort of vaccinatieboekje en eventuele medische informatie van uw dier meeneemt.

Inschrijfformulier

Spoedgevallen

Ook dieren kunnen plotseling ziek worden. Soms worden ze zo ziek dat er onmiddellijk medische hulp nodig is. Natuurlijk kunt u ook in geval van spoed bij onze praktijk terecht.

Komt u met een spoedgeval, neem dan –het liefst voor vertrek– telefonisch contact met ons op, zodat wij van uw komst op de hoogte zijn en zonodig de juiste voorbereidingen voor behandeling van uw dier kunnen treffen.

Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij onze collega dierenartsen. Op ons antwoordapparaat kunt u het telefoonnummer van de dienstdoende dierenarts beluisteren.

U kunt hier terecht na telefonische afspraak! U dient rekening te houden met een hoger behandelingstarief gedurende de avond, nacht en weekenden.

  • Graag eerst bellen met het praktijknummer 078 613 57 79.
  • Tijdens openingstijden gaan spoedgevallen altijd voor.
  • Buiten openingstijden wordt u doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts.

Onze locatie op Google maps

Bilderdijkstraat 16, 3314 RD Dordrecht
078 613 57 79