Het is zover …

Beste klanten,

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor de afgelopen 25 jaar waarin ik jullie dierenarts heb mogen zijn. De praktijk is deze 25 jaar gegroeid van een kleine praktijk op de Dubbeldamseweg Zuid tot een kliniek met meerdere dierenartsen en assistentes.

Dat hebben we alleen kunnen bereiken omdat jullie de zorg van jullie huisdier aan ons hebben willen toevertrouwen.

Veel dieren en hun baasjes heb ik als puppy, kitten of jong knaagdier zien binnenkomen, volwassen en senior zien worden. Ook het afscheid van jullie dieren heb ik vaak begeleid, hoe verdrietig dat ook was.

Het waren 25 mooie jaren en daarvoor wil ik jullie hartelijk danken. Voor mij is de tijd aangebroken om een volgende stap te zetten in mijn loopbaan: per 1 april 2019 verlaat ik de praktijk, in het volste vertrouwen dat de zorg voor jullie huisdieren bij het team dierenartsen en assistentes van Dierenartsenpraktijk Andreas Stad in goede handen zal blijven.

Ik wens jullie en je lieve huisdieren alle goeds!

Gerard van der Ree, dierenarts